CSALÁDI LIFESTYLE FOTÓZÁS
SCHNÜRLEIN ZSUZSANNA FOTOGRÁFUSSAL 

1stplace+05+18.png
AFNS+2.Platz-5-2018.png
Badge4+Winner.png
Badge4+Winner.png
AFNS+2.Platz-5-2018.png
Member3.png
zsuzsanna_schnürlein_afns_winner.jpg
Schnürlein_1st_place.jpg

Örülök, hogy itt vagy!

Remélem hamarosan látjuk egymást és örök emléket adhatok a kezedbe!

Üdvözöllek!

Köszönöm szépen az érdeklődésed, nagy örömömre szolgálna, ha én örökíthetném meg a családi fotóidat! Tudom, hogy sok minden cikázik ilyenkor a fejedben, amivel foglalkoznod kell, frizura,  öltözködés… de ne aggódj, én segíteni fogok Neked mindenben! Egyetlen dolgod lesz csupán, a fotózás alatt érezd jól magad!

A következőkben összefoglalom, mire is számíthatsz!

A fotózásról néhány szó

A lifestyle fotózások során törekszem az érzések és érintések megörökítésére, hasonló hangulatú fotókat fogtok ti is kapni, mint amiket a honlapon is láthattok! 

Fotózás alatt légy Önmagad és élvezd a pillanatokat! Arra kérlek, hogy gyermekeidnek egyszerűen csak annyit mondj, hogy egy szuper kalandra megy a család, ne stresszeld előre őket azzal, hogy nézzenek a kamerába és mosolyogjanak… A legjobb, ha a fotózás alatt egymásra figyeltek és élvezitek egymás társaságát! Remek kikapcsolódás lesz, élvezni fogják!

Olyan cipőt és ruhát viseljetek kérlek, amiben jól érzitek magatokat és könnyen tudtok mozogni, szabadtéren leszünk a természetben és még lehet szúnyogokkal is összefutunk…

Öltözködési inspirációként ajánlom a következő válogatásomat, amit kicsit lentebb találsz meg "ÖLTÖZKÖDÉSI TIPPEK NEKED!" jelöléssel!

Csúcskategóriás felszerelésekkel, prémium minőségű kellékekkel és kiegészítőkkel dolgozom, amik hozzásegítenek ahhoz, hogy gyönyörű fotókat adhassak át Neked!  

A fotográfia gyümölcse, amit a kezedben tarthatsz, örök emlék!

A fotók kiválasztásától számítva 3 héten belül kerülnek átadásra a fotók digitális formában, további fotókat és termékeket is van lehetőségetek rendelni, erre később térek ki! Retusált fotók mellett a nyers fotókat is megkapjátok! Látogassatok el gyakran fotóshoz, hogy minden időszakból csodálatos fotóitok legyenek, amik megőrzik mindazt, ami igazán fontos!

Lehet, hogy ma ezek csak fotók, de évek múlva nagy kincs lesz! 

Ha valamelyik csomag elnyerte a tetszésed, kérlek, nekem azt e-mail-en jelezd, ezután egyeztetünk egy időpontot! Fogsz tőlem kapni a későbbiekben e-mail-en hivatalos árajánlatot, szerződést, 30% foglalóról díjbekérőt, amelynek kiegyenlítésével lesz végleges a foglalásod! 

Mindezek után további hasznos információval segítelek Téged, hogy a felkészülés gördülékeny legyen és bájos, harmónikus emléket adhassak a kezedbe!

A fotótermékeket az alul látható ikon (Kíváncsi vagyok a termékekre, mutasd meg nekem!) alatt tekintheted meg! 

 

Bármilyen kérdés felmerülne Benned, keress kérlek bizalommal!

BASIC

A csomag tartalmaz

15 db retusált digitális fotót + összes nyers fotót (50-90 db), minden további retusált fotó ára 4.500 HUF/db a képes galériából, 

a fotózás tervezett időtartama 45-60 perc!

84.500 HUF

FOLIO BOX

A csomag tartalmaz

20 db retusált digitális fotót + összes nyers fotót (50-90 db), minden további retusált fotó ára 4.500 HUF/db a képes galériából, 

a fotózás tervezett időtartama 60-90 perc!

Design Folio Box 20 db retusált fotó Endura silk papíron.

108.700 HUF

FINE-ART ALBUM

A csomag tartalmaz

30 db retusált digitális fotót + összes nyers fotót (50-90 db)

minden további retusált fotó ára 4.500 HUF/db a képes galériából, 

a fotózás tervezett időtartama 90-120 perc, professzionális smink!

Egyedi szerkesztésű, kézműves fine-art album ca.10 lapos 30x30 cm Kodak Endura Professional matt fotópapír felhasználásával, további fine-art album rendelhető 38.500 HUF.

Újabb fine-art album megszerkesztése esetén 15.000 HUF felár kerül felszámításra.

173.200 HUF

copyright 2020 © zsuzsannaschnurlein.com