CSALÁDI LIFESTYLE FOTÓZÁS

SCHNÜRLEIN ZSUZSANNA FOTOGRÁFUSSAL 

1stplace+05+18.png
AFNS+2.Platz-5-2018.png
Badge4+Winner.png
Badge4+Winner.png
AFNS+2.Platz-5-2018.png
Member3.png
zsuzsanna_schnürlein_afns_winner.jpg
Schnürlein_1st_place.jpg

Örülök, hogy itt vagy!

Hamarosan találkozunk!

Üdvözöllek!

Örülök, hogy a fotóim elnyerték tetszésed, nagy örömömre szolgál, hogy én örökíthetem meg a családi fotóitokat, köszönöm szépen a bizalmad!

Segítek Neked a találkozásunkra felkészülni, Neked nincs más dolgod, minthogy a fotózást élvezd, a többi az én feladatom lesz! Tudom, hogy ilyenkor sok minden cikázik a fejedben, öltözködés, haj, smink, a család felkészítése, de bízz bennem, minden a legnagyobb rendben lesz!

…ha majd a képeket a kezedben tartod, díszítsd fel velük az otthonodat, amik őrizni fogják Nektek ezt a csodálatos időszakot!

 

A találkozásunk előtt engedd meg, hogy pár fontosabb információt átadjak Neked a lifestyle fotózásról!

 

 

Időjárás

Az időjárás mindig kiszámíthatatlan, így a fotózásunk előtt 1 nappal egyeztetünk arról, hogy mire is számítsunk és hogyan készüljünk.

Ha esős, hideg idő lesz, keresünk egy újabb időpontot, ami mindkettőnk számára megfelelő és átrakjuk a fotózásunkat.

Fizetés és fotóátadás

A foglaló elutalásával tudod az időpontodat véglegesíteni, a teljes összeget kérlek utalással a fotózásunk napjáig vagy készpénzzel a helyszínen add át nekem.

Egy session alkalmával átlagosan 300-400 fotó készül, ezt 60-80 fotóra redukálom Neked, így könnyebben tudsz válogatni közülük, csak azokat a fotókat tudod megnézni nyers formában, amik számomra technikailag és esztétikailag megfelelnek! A fotózás alatt készült nyers fotókat kiválogatás céljából át tudod nézni egy Adobe Lightroom link segítségével, amit át fogok neked küldeni, a fotók logóval ellátottak és nem letölthetőek. A átalad kiválasztott nyers fotókat retusálva digitális formában  wetransfer-en adom át Nektek a fotók megjelölésétől számítva 3-4 hét után.  A nyers fotókat nem kapjátok meg később sem, de hidd el, hogy „a kevesebb, néha több” mondás nagyon igaz! Látogassatok el inkább sűrűbben profi fotóshoz, hogy minden időszakból csodálatos fotóitok legyenek, amik megőrzik mindazt, ami igazán számít! Lehet, hogy ma ezek csak fotók, de évek múlva nagy kincs lesz!  

Folio box és album

 

A kiváló minőségű folio box remekül dekorálja az otthonotokat, a fotók pedig élményekkel és érzésekkel töltik fel, az idő múlásával néhány elmélyült percben jó érzés lesz a kezedbe venni a képeket és megnézegetni! Magas minőségű, kézműves fine art albumokat gondosan egyedileg szerkesztem meg, az album választható keményborítóval (szín és anyag) és belső lapjai vastag, merev prémium minőségű fotópapírral készülnek, így a fotók hosszú évek után is megőrzik színeiket, részletgazdagságukat. Könnyen lapozhatóak, 180 fokban nyílnak, így a panoráma képek is élvezhetőek.

Öltözködés

Próbáljátok elkerülni az "összeöltözést"! Kerüld el, hogy mindenki azonos színeket viseljen! Válassz egy színpalettát és az azon lévő színekből válogass! Ha inspirálódni szeretnél,  itt tudod megtekinteni, kicsit lentebb találod a linket: "ÖLTÖZKÖDÉSI TIPPEK NEKED!"

Összeállítottam Neked még valamit, hogy zökkenőmentesen tudj a találkozásunkra felkészülni, az "ÚTMUTATÁS NEKED!" alatt olvashatsz róla bővebben!

Kerüld kérlek a fekete és fehér színeket, a nagy logókat, feliratokat, ezek nem mutatnak jól a képen! 

 

A "réteges" öltözködés sokat tud dobni a képeiteken. Gondolok itt a következőkre: egy kis mellény, kardigán, kabát, harisnya, hózentráger, hajpánt, nyaklánc, sál stb.., természetesen időjárásnak megfelelően. Nyári időszakban Anyukáknak és Csajoknak ajánlom a hosszú maxi ruhákat, amiben nőiesek is maradnak és kényelmesen tudnak mozogni.

Legyetek pontosak kérlek!

Érkezzetek 10 perccel a kezdés előtt, a lemenő Nap adja nekünk a legszebb fényeket és az bizony gyorsan le tud menni, nem is gondolnánk!

Apukáknak és a Pasiknak üzenem, hogy a fotózás időtartama ca.45-50 perc lesz, és cserébe egy életre szóló emléket adok át, aminek évek múlva óriási értéke lesz!

Ne felejtsd el, hogy minden kérdés jó! Ha esetleg ebben az útmutatóban valamire nem kaptál választ, nyugodtan keress meg engem!