top of page

FELKÉSZÍTÉS
CSALÁDI LIFESTYLE FOTÓZÁSRA

Örülök, hogy itt vagy! 

Üdvözöllek!

Örülök, hogy a fotóim elnyerték tetszésed, nagy örömömre szolgál, hogy én örökíthetem meg a családi fotóitokat, köszönöm szépen a bizalmad!

Segítek Neked a találkozásunkra felkészülni, Neked nincs más dolgod, minthogy a fotózást élvezd, a többi az én feladatom lesz! Tudom, hogy ilyenkor sok minden cikázik a fejedben, öltözködés, haj, smink, a család felkészítése, de bízz bennem, minden a legnagyobb rendben lesz!

…ha majd a képeket a kezedben tartod, díszítsd fel velük az otthonodat, amik őrizni fogják Nektek ezt a csodálatos időszakot!

 

A találkozásunk előtt engedd meg, hogy pár fontosabb információt átadjak Neked a lifestyle fotózásról!

Smink? Frizura?

 

A sminked 20-30%-kal legyen erősebb, mint amilyet elképzelsz és kérlek profi sminkeshez menj el, mert a fotókon nagyon észrevehető lesz, ha a nagy kapkodásban itt-ott félrecsúszik a ceruza vagy rúzs… ilyen élethelyzetben ez igazából teljesen normális! Ne aggódj! És ne feledd, egy smink a fotókon mindig kevesebbnek látszik, mint valójában! Ajánlani tudok Neked egy nagyon ügyes sminkest, akivel együtt dolgozom, ezt az igényedet kérlek időben jelezd Nekem!

A frizurádra is fordíts kérlek időt, legyen olyan, amilyennek a legjobban szereted! Fotókon remelkül mutat a hullámos haj, de ezt a fotózás előtt át tudjuk beszélni.

 

Időjárás

Az időjárás mindig kiszámíthatatlan, így a fotózásunk előtt 1 nappal egyeztetünk arról, hogy mire is számítsunk és hogyan készüljünk.

Ha esős, hideg idő lesz, keresünk egy újabb időpontot, ami mindkettőnk számára megfelelő és átrakjuk a fotózásunkat.

Fizetés és fotóátadás

A foglaló elutalásával tudod az időpontodat véglegesíteni, a teljes összeget kérlek utalással a fotózásunk napjáig vagy készpénzzel a helyszínen add át nekem.

Egy session alkalmával átlagosan 300-400 db fotó készül, ezt 80-100 db fotóra redukálom Neked, így könnyebben tudsz válogatni közülük, csak azokat a fotókat tudod megnézni nyers formában, amik számomra technikailag és esztétikailag megfelelnek! A fotózás alatt készült nyers fotókat kiválogatás céljából át tudod nézni Pixieset képmegosztó webfelület segítségével, amit át fogok neked küldeni, a fotók logóval ellátottak és nem letölthetőek. A általad kiválasztott nyers fotókat retusálva digitális formában  Pixieset képmegosztó felületről lesz lehetőséged eredeti, nagy illetve web méretben letölteni a fotók megjelölésétől számítva 3-4 héten belül.  A retusált fotókon felül a nyers fotók is átadásra kerülnek digitális formában!

Folio box, triplex és album

 

A kiváló minőségű folio box remekül dekorálja az otthonotokat, a fotók pedig élményekkel és érzésekkel töltik fel, az idő múlásával néhány elmélyült percben jó érzés lesz a kezedbe venni a képeket és megnézegetni! Magas minőségű, kézműves fine art albumokat gondosan egyedileg szerkesztem meg, az album választható keményborítóval (szín és anyag) és belső lapjai vastag, merev prémium minőségű fotópapírral készülnek, így a fotók hosszú évek után is megőrzik színeiket, részletgazdagságukat. Könnyen lapozhatóak, 180 fokban nyílnak, így a panoráma képek is élvezhetőek.

Öltözködés

Próbáljátok elkerülni az "összeöltözést"! Kerüld el, hogy mindenki azonos színeket viseljen! Válassz egy színpalettát és az azon lévő színekből válogass! Ha inspirálódni szeretnél,  itt tudod megtekinteni, kicsit lentebb találod a linket: "ÖLTÖZKÖDÉSI TIPPEK NEKED!"

Összeállítottam Neked még valamit, hogy zökkenőmentesen tudj a találkozásunkra felkészülni, az "ÚTMUTATÁS NEKED!" alatt olvashatsz róla bővebben!

Kerüld kérlek a fekete és fehér színeket, a nagy logókat, feliratokat, ezek nem mutatnak jól a képen! 

 

A "réteges" öltözködés sokat tud dobni a képeiteken. Gondolok itt a következőkre: egy kis mellény, kardigán, kabát, harisnya, hózentráger, hajpánt, nyaklánc, sál stb.., természetesen időjárásnak megfelelően. Nyári időszakban Anyukáknak és Csajoknak ajánlom a hosszú maxi ruhákat, amiben nőiesek is maradnak és kényelmesen tudnak mozogni.

Legyetek pontosak kérlek!

Érkezzetek 10 perccel a kezdés előtt, a lemenő Nap adja nekünk a legszebb fényeket és az bizony gyorsan le tud menni, nem is gondolnánk!

Apukáknak és a Pasiknak üzenem, hogy a fotózás időtartama ca.45-50 perc lesz, és cserébe egy életre szóló emléket adok át, aminek évek múlva óriási értéke lesz!

Ne felejtsd el, hogy minden kérdés jó! Ha esetleg ebben az útmutatóban valamire nem kaptál választ, nyugodtan keress meg engem!

bottom of page