top of page

FELKÉSZÍTÉS 
PORTRÉ FOTÓZÁSRA

Üdvözöllek!

Örülök, hogy a fotóim elnyerték tetszésed, nagy örömömre szolgál, hogy én készíthetem el a fine-art portré sorozatodat! A találkozásunk előtt engedd meg, hogy pár fontosabb információt átadjak Neked a fotózásról!

 

 

Felkészülés a Fine Art portré fotózásra!

 

A fine art portré fotózások során törekszem arra, hogy a lehető legjobban érezd magad, ez nekem azért nagyon fontos, hogy a legattraktívabb „Én”-edet tudjam megörökíteni, számomra fontos, hogy a fotókat, amit a kezedbe fogsz venni, azokat büszkén nézegesd és jó érzéssel töltsön el Téged! A fine art fotográfiában a fotográfus víziója játszik központi szerepet. Számomra fontos, hogy tökéletes, természetesség határain belül „idealizált” fotókat adjak át Neked, alapos felkészülésre és sok-sok retusidőre van szükség a csodafotókig.

Csúcskategóriás felszerelésekkel, prémium minőségű kellékekkel és kiegészítőkkel dolgozom, amik hozzásegítenek ahhoz, hogy gyönyörű fotókat adhassak át Neked! 

Gyere hozzám kérlek szép frizurával, szép sminkkel, ápolt körmökkel! Javaslom Neked, hogy ne erős színt kérj most a manikűrösödtől, inkább a natúr színeket válaszd! Ne a körmöd színe domináljon a fotókon, hanem az egyéniséged!

Szeretném, hogy ez az alkalom egy kellemes kikapcsolódás lenne Neked, a fotózás alatt érezd jól magad, a többi az én dolgom lesz! Bízz bennem kérlek!


Kellékek, avagy mit vegyél fel?

Prémium minőségű, kézzel festett vásznakkal (türkíz, smaragd és olívazöld, babakék, bézs, barna, szürke, cappuccino) dolgozom, amik egyedülálló hangulatot kölcsönöznek a fotóknak, a háttereket a nemzetközileg elismert KOA Backdrop-tól vásárolom. Alkalom adtán egy letisztult portré elkészítéséhez inkább papír hátteret használok, ezt minden esetben az ügyfelemmel együtt határozzuk meg. A Neked tetsző háttér színéhez érdemes a ruháidat összeválogatni. Fent láthatsz színpalettákat, amit érdemes áttanulmányozni a fotózás előtt.

Smink? Frizura?

 

A sminked 20-30%-kal legyen erősebb, mint amilyet elképzelsz és kérlek profi sminkeshez menj el, mert a fotókon nagyon észrevehető lesz, ha a nagy kapkodásban itt-ott félrecsúszik a ceruza vagy rúzs… ilyen élethelyzetben ez igazából teljesen normális! Ne aggódj! És ne feledd, egy smink a fotókon mindig kevesebbnek látszik, mint valójában! Ajánlani tudok Neked egy nagyon ügyes sminkest, akivel együtt dolgozom, ezt az igényedet kérlek időben jelezd Nekem!

A frizurádra is fordíts kérlek időt, legyen olyan, amilyennek a legjobban szereted! Fotókon remelkül mutat a hullámos haj, de ezt a fotózás előtt át tudjuk beszélni.

Fizetés és fotóátadás

Egy session alkalmával átlagosan 300-400 db fotó készül, ezt 80-100 db fotóra redukálom Neked, így könnyebben tudsz válogatni közülük, csak azokat a fotókat tudod megnézni nyers formában, amik számomra technikailag és esztétikailag megfelelnek! A fotózás alatt készült nyers fotókat kiválogatás céljából át tudod nézni Pixieset képmegosztó link segítségével, amit át fogok neked küldeni, a fotók logóval ellátottak és nem letölthetőek. A általad kiválasztott nyers fotókat retusálva digitális formában  Pixieset képmegosztó felületről lesz lehetőséged eredeti, nagy illetve web méretben letölteni a fotók megjelölésétől számítva 3-4 héten belül.  A retusált fotókon felül a nyers fotók is átadásra kerülnek digitális formában!

.

Újratervezés

Bármi megtörténhet, megértem! Ha szükséges a fotózást egy másik időpontra áttenni, akkor vedd figyelembe, hogy az időpontod egyszeri alkalommal módosítható! A foglalód nem átruházható vagy visszafizethető, ezért újra ki kell fizetned a foglalód árát az új időpont érdekében. Ha bármi kérdésed vagy aggodalmad merül fel, keress engem bizalommal!

Találkozásunkig jó egészséget kívánok Nektek!

 

 

Ne felejtsd el, hogy minden kérdés jó! Ha esetleg ebben az útmutatóban valamire nem kaptál választ, nyugodtan keress meg engem!

_U6A3016_A4_edited_edited_edited.jpg

Örülök,
hogy itt vagy!

HAMAROSAN LÁTJUK EGYMÁST!

bottom of page