CSALÁDI LIFESTYLE FOTÓZÁS

SCHNÜRLEIN ZSUZSANNA FOTOGRÁFUSSAL 

1stplace+05+18.png
AFNS+2.Platz-5-2018.png
Badge4+Winner.png
Badge4+Winner.png
AFNS+2.Platz-5-2018.png
Member3.png
zsuzsanna_schnürlein_afns_winner.jpg
Schnürlein_1st_place.jpg

Örülök, hogy itt vagy!

Remélem hamarosan látjuk egymást és örök emléket adhatok a kezedbe!

Üdvözöllek!

Köszönöm szépen az érdeklődésed, nagy örömömre szolgálna, ha én örökíthetném meg a családi fotóidat! Tudom, hogy sok minden cikázik ilyenkor a fejedben, amivel foglalkoznod kell, frizura,  öltözködés… de ne aggódj, én segíteni fogok Neked mindenben! Egyetlen dolgod lesz csupán, a fotózás alatt érezd jól magad!

A következőkben összefoglalom, mire is számíthatsz!

A fotózásról néhány szó

A lifestyle fotózások során törekszem az érzések és érintések megörökítésére, hasonló hangulatú fotókat fogtok ti is kapni, mint amiket a honlapon is láthattok! 

Fotózás alatt légy Önmagad és élvezd a pillanatokat! Arra kérlek, hogy gyermekeidnek egyszerűen csak annyit mondj, hogy egy szuper kalandra megy a család, ne stresszeld előre őket azzal, hogy nézzenek a kamerába és mosolyogjanak… A legjobb, ha a fotózás alatt egymásra figyeltek és élvezitek egymás társaságát! Remek kikapcsolódás lesz, élvezni fogják!

Olyan cipőt és ruhát viseljetek kérlek, amiben jól érzitek magatokat és könnyen tudtok mozogni, szabadtéren leszünk a természetben és még lehet szúnyogokkal is összefutunk…

Öltözködési inspirációként ajánlom a következő válogatásomat, amit kicsit lentebb találsz meg "ÖLTÖZKÖDÉSI TIPPEK NEKED!" jelöléssel!

Csúcskategóriás felszerelésekkel, prémium minőségű kellékekkel és kiegészítőkkel dolgozom, amik hozzásegítenek ahhoz, hogy gyönyörű fotókat adhassak át Neked!  

A fotográfia gyümölcse, amit a kezedben tarthatsz, örök emlék!

A fotók kiválasztásától számítva 3 héten belül kerülnek átadásra a fotók digitális formában, további fotókat és termékeket is van lehetőségetek rendelni, erre később térek ki! Kizárólag retusált fotókat adok át, a nyers fotókat nem, de hidd el, hogy „a kevesebb, néha több” mondás nagyon igaz! Látogassatok el inkább sűrűbben profi fotóshoz, hogy minden időszakból csodálatos fotóitok legyenek, amik megőrzik mindazt, ami igazán fontos!

Lehet, hogy ma ezek csak fotók, de évek múlva nagy kincs lesz! 

Ha valamelyik csomag elnyerte a tetszésed, kérlek, nekem azt e-mail-en jelezd, ezután egyeztetünk egy időpontot! Fogsz tőlem kapni a későbbiekben e-mail-en hivatalos árajánlatot, szerződést, 30% foglalóról díjbekérőt, amelynek kiegyenlítésével lesz végleges a foglalásod! 

Mindezek után további hasznos információval segítelek Téged, hogy a felkészülés gördülékeny legyen és bájos, harmónikus emléket adhassak a kezedbe!

A kiváló minőségű folio box remekül dekorálja az otthonotokat, a fotók pedig élményekkel és érzésekkel töltik fel, az idő múlásával néhány elmélyült percben jó érzés lesz a kezedbe venni a képeket és megnézegetni!

Prémium minőségű Fine Art kézműves albumokat egyedileg szerkesztem meg. Az album választható (anyag, szín) keményborítóval és belső lapjai vastag, merev, prémium minőségű fotópapírral készülnek, így a fotók hosszú évek után is megőrzik színeiket, részletgazdagságukat. Könnyen lapozhatóak, 180 fokban nyílnak, így a panoráma képek is élvezhetőek.

 

Bármilyen kérdés felmerülne Benned, keress kérlek bizalommal!

_17A8087_F-2.JPG

BASIC

A csomag tartalmaz

15 db retusált digitális fotót, 

minden további retusált fotó ára 4.500 HUF/db a képes galériából, 

a fotózás tervezett időtartama 45 perc!

Ha ez a csomag elnyerte a tetszésed, kérlek jelezd ezt nekem, hogy mihamarabb tudjunk időpontot egyeztetni! 

59.400 HUF

_17A8179.JPG

FOLIO BOX

A csomag tartalmaz

25 db retusált digitális fotót, 

minden további retusált fotó ára 4.500 HUF/db a képes galériából, 

a fotózás tervezett időtartama 60 perc!

25 db 15x21 cm méretű fotó design folio boxban, fotókidolgozás prémium minőségi Endura matt papíron,

további folio box rendelhető 19.700 HUF.

Ha ez a csomag elnyerte a tetszésed, kérlek jelezd ezt nekem, hogy mihamarabb tudjunk időpontot egyeztetni! 

108.700 HUF

_17A6637-2.JPG

FINE-ART ALBUM

A csomag tartalmaz

35 db retusált digitális fotót, 

minden további retusált fotó ára 4.500 HUF/db a képes galériából, 

a fotózás tervezett időtartama 90 perc!

FINE-ART ALBUM "A" csomag 137.500 HUF

Egyedi szerkesztésű, kézműves fine-art album ca.10 lapos 20x20 cm Kodak Endura Professional matt fotópapír felhasználásával, további fine-art album rendelhető 28.900 HUF.

FINE-ART ALBUM "B" csomag 147.500 HUF

Egyedi szerkesztésű, kézműves fine-art album ca.10 lapos 30x30 cm Kodak Endura Professional matt fotópapír felhasználásával, további fine-art album rendelhető 38.900 HUF.

Újabb fine-art album megszerkesztése esetén 10.000 HUF felár kerül felszámításra.

Ha ez a csomag elnyerte a tetszésed, kérlek jelezd ezt nekem, hogy mihamarabb tudjunk időpontot egyeztetni! 

FINE-ART "A" 137.500 HUF

FINE-ART "B" 147.500 HUF