RÓLAM

Üdvözöllek az oldalamon!

Mérnökként dolgoztam több, mint 15 éven keresztül az autóiparban, nagyon izgalmas időszak volt és rengeteget tanultam, de a családom az élet új arcát mutatta meg nekem, ami egy idő után sokkal jobban vonzott és motivált...

Szeretem, ha a fotóim hatást gyakorolnak Rád, igazából ez a fotográfia lényege.

Szeretem megállítani egy kis időre az időt és Téged is, hogy évek múlva újra élhesd a pillanatokat, az érzéseket és érintéseket... mindemellett fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, ezért kedvelem Pablo Picasso hitvallását is:

"Tanuld meg a szabályokat, mint egy profi, hogy aztán úgy szeghesd meg őket, mint egy művész."

Fine Art újszülött baba és kismama portré, gyermek, glamour és üzleti portrékat, valamint családi lifestyle fotókat készítek.

A FINE ART fotográfiában a fotográfus víziója játszik központi szerepet. Számomra fontos, hogy tökéletes, természetesség határain belül „idealizált” fotókat adjak át Neked, alapos felkészülésre és sok-sok retusidőre van szükség a csodafotókig. 

Fine Art portré fotóim már több alkalommal nemzetközi elismerésben részesültek.

Igyekszem nagy figyelmet fordítani az újszülöttek biztonságára  a fotózás alatt, egy számomra nagyon kedves, az idegrendszer fejlesztésében kutatásokat végző doktor nővel egyeztetéseket folytattam arról, hogy melyek azok a pózok, amelyek egy újszülött, még tónustalan babának biztonságosak. Ezeket szem előtt tartom minden esetben!

Professzionális kiegészítőkkel és kellékekkel felszerelt stúdiómban várlak sok szeretettel Kaskantyún, Bács-Kiskun megyében a Kiskunsági Nemzeti Park szívében, Kecskeméten, Kiskunhalason és vonzáskörzetében örökítek meg  pillanatokat!

"A fényképezés meg tudja ragadni a pillanatban az örökkévalóságot!" 

                                                                                                                                                                                             Henri Cartier Bresson

Köszönöm Neked, hogy ellátogattál az oldalamra,

remélem hamarosan látjuk egymást!

allinone_signature_.png
Schnürlein_1st_place.jpg
1stplace+05+18.png
AFNS+2.Platz-5-2018.png
Badge4+Winner.png
Member3.png
Badge4+Winner.png
AFNS+2.Platz-5-2018.png
zsuzsanna_schnürlein_afns_winner.jpg

copyright 2020 © zsuzsannaschnurlein.com