top of page

SZÍNEK

VÁSZON HÁTTEREK

Kézzel festett KOA Backdrop vászon hátterekkel dolgozom, melyek mindegyike egyedi, gondosan készített műalkotás. Válaszd ki a színpalettát, amely a legjobban tükrözi személyiségedet és hangulatodat! Amennyiben a fotózásra való felkészülésedben ezeket az iránymutatásokat követed, garantáltan lenyűgöző képek születnek!

PAPÍR HÁTTEREK


Válogathatsz a prémium minőségű Colorama papír hátterek széles skálájából is! Válaszd ki a legmegfelelőbb színkombinációt, ami kihangsúlyozza személyiségedet és a fotózás hangulatát. Ha ennek alapján készülsz fel a fotózásra, biztosíthatom, hogy lenyűgöző képek születnek!

SZÍNPALETTA

Szükséged van inspirációra? Kínálatunkban találsz színpalettákat, melyek segítségedre lesznek a tökéletes kép kialakításában. A színek kulcsfontosságúak egy fotóban; önmagukban hordozzák a hangulatot és mélységet adnak a képnek. Néha nem is tudjuk pontosan megfogalmazni, miért vonz minket annyira egy adott fotó. Miért tűnik annyira harmonikusnak és egységesnek? Egy biztos: a színek harmóniája magával ragadó. Az általunk kínált színpaletták segítenek abban, hogy ezeket a lenyűgöző, szemmagasabbó vizuális élményeket hozd létre!

bottom of page