ÚJSZÜLÖTT BABA FOTÓZÁS

SCHNÜRLEIN ZSUZSANNA FOTOGRÁFUSSAL 

1stplace+05+18.png
AFNS+2.Platz-5-2018.png
Badge4+Winner.png
Badge4+Winner.png
AFNS+2.Platz-5-2018.png
Member3.png
zsuzsanna_schnürlein_afns_winner.jpg
Schnürlein_1st_place.jpg

Örülök, hogy itt vagy!

Remélem hamarosan látjuk egymást és örök emléket adhatok a kezedbe!

Üdvözöllek!

Köszönöm szépen az érdeklődésed, nagy örömömre szolgálna, ha én örökíthetném meg a kisbabád első fine-art fotóit!

Tudom, hogy sok minden cikázik ilyenkor a fejedben, amivel foglalkoznod kell, rengeteg feladat vár most rád, új élet, új kihívások… a fotózással kapcsolatban frizura, smink, öltözködés, család… de ne aggódj, én segíteni fogok Neked mindenben!

Egyetlen dolgod lesz csupán, a fotózás alatt érezzétek jól magatokat!

A következőkben összefoglalom, mire is számíthatsz!

A fotózásról néhány szó

A kicsi újszülött első napjainak megörökítésénél törekszem arra, hogy ő a lehető legjobban érezze magát, hiszen neki még minden új és idegen! Türelmesen, nyugodtan és körültekintően járok el minden alkalommal, ezért 2-3 órát biztosan igénybe fog venni a fotózás, amit ajánlott a pici babátok első 6-8 napjában megtartani.

Megható érzés lesz évek múlva a kezedbe venni egy albumot, amiben látni fogjátok, milyen picike is volt az első néhány napjaiban a kicsi gyermeketek, mennyire picike volt anyu karjaiban és apu még akkor csak félve karolta át... Hasonló hangulatú fotókat fogtok ti is kapni, mint amiket a honlapon is láthattok, néhány közülük a szakma által nagyra becsült nemzetközi pályázatokon díjat kapott, amire nagyon büszke vagyok! 

Igyekszem nagy figyelmet fordítani az újszülöttek biztonságára  a fotózás alatt, egy számomra nagyon kedves, az idegrendszer fejlesztésében kutatásokat végző doktor nővel egyeztetéseket folytattam arról, hogy melyek azok a pózok, amelyek egy újszülött, még tónustalan babának biztonságosak. Ezeket szem előtt tartom minden esetben! 

A prémium minőségű kiegészítőimet és a kellékeimet díjmentesen használhatják a vendégeim! Csúcskategóriás felszerelésekkel dolgozom, amik hozzásegítenek ahhoz, hogy gyönyörű fotókat adhassak át Neked!

A fotográfia gyümölcse, amit a kezedben tarthatsz, örök emlék!

A fotók kiválasztásától számítva 3 héten belül kerülnek átadásra a fotók digitális formában, további fotókat és termékeket is van lehetőségetek rendelni, erre később térek ki! Kizárólag retusált fotókat adok át, a nyers fotókat nem, de hidd el, hogy „a kevesebb, néha több” mondás nagyon igaz! Látogassatok el inkább sűrűbben profi fotóshoz, hogy minden időszakból csodálatos fotóitok legyenek, amik megőrzik mindazt, ami igazán fontos!

Lehet, hogy ma ezek csak fotók, de évek múlva nagy kincs lesz! 

Ha valamelyik csomag elnyerte a tetszésed, kérlek, nekem azt e-mail-en jelezd, ezután egyeztetünk egy időpontot! Fogsz tőlem kapni a későbbiekben e-mail-en hivatalos árajánlatot, szerződést, 30% foglalóról díjbekérőt, amelynek kiegyenlítésével lesz végleges a foglalásod! Kisbabád érkezése előtt egy bővebb tájékoztatót is fogok Neked küldeni, ahol az újszülött fotózás menetéről részletes információhoz juthatsz!

A kiváló minőségű folio box remekül dekorálja az otthonotokat, a fotók pedig élményekkel és érzésekkel töltik fel, az idő múlásával néhány elmélyült percben jó érzés lesz a kezedbe venni a képeket és megnézegetni!

Prémium minőségű Fine Art kézműves albumokat egyedileg szerkesztem meg. Az album választható (anyag, szín) keményborítóval és belső lapjai vastag, merev, prémium minőségű fotópapírral készülnek, így a fotók hosszú évek után is megőrzik színeiket, részletgazdagságukat. Könnyen lapozhatóak, 180 fokban nyílnak, így a panoráma képek is élvezhetőek.

 

Bármilyen kérdés felmerülne Benned, keress kérlek bizalommal!

_U6A3315.JPG

BASIC

A csomag tartalmaz

10 db retusált digitális fotót, 

minden további retusált fotó ára 7.500 HUF/db a képes galériából, 

a fotózás tervezett időtartama 90 perc!

Ha ez a csomag elnyerte a tetszésed, kérlek jelezd ezt nekem, hogy mihamarabb tudjunk időpontot egyeztetni! 

69.800 HUF

_U6A3191.JPG

FOLIO BOX

A csomag tartalmaz 10 db retusált digitális fotót, 

minden további retusált fotó ára 7.500 HUF/db a képes galériából, 

a fotózás tervezett időtartama 90-120 perc!

10 db 15x21 cm méretű fotó design folio boxban, fotókidolgozás prémium minőségi Endura matt papíron,

további folio box rendelhető 19.700 HUF

Ha ez a csomag elnyerte a tetszésed, kérlek jelezd ezt nekem, hogy mihamarabb tudjunk időpontot egyeztetni! 

84.800 HUF

121338148_2788227991413551_3462101383567

FINE-ART ALBUM

A csomag tartalmaz 15 db retusált digitális fotót, 

minden további retusált fotó ára 7.500 HUF/db a képes galériából, 

a fotózás tervezett időtartama 120-150 perc!

FINE-ART ALBUM "A" csomag 114.900 HUF

Egyedi szerkesztésű, kézműves fine-art album ca.10 lapos 20x20 cm Kodak Endura Professional matt fotópapír felhasználásával, további fine-art album rendelhető 24.900 HUF.

FINE-ART ALBUM "B" csomag 124.900 HUF

Egyedi szerkesztésű, kézműves fine-art album ca.10 lapos 30x30 cm Kodak Endura Professional matt fotópapír felhasználásával, további fine-art album rendelhető 34.900 HUF.

Újabb fine-art album megszerkesztése esetén 10.000 HUF felár kerül felszámításra.

Ha ez a csomag elnyerte a tetszésed, kérlek jelezd ezt nekem, hogy mihamarabb tudjunk időpontot egyeztetni! 

FINE-ART "A" 114.900 HUF

FINE-ART "B" 124.900 HUF