top of page

ÚJSZÜLÖTT BABA

Újszülött baba fotózás nem csak egy szolgáltatás, hanem egy varázslatos élmény, ahol az élet csodája és a szépség ötvöződik. Mindezt azért, hogy a legkisebb családtagotok a lehető legnagyobb kényelemben és biztonságban érezze magát ebben az új és izgalmas világban. Fotózásunk türelmes, nyugodt és gondoskodó, így az a picitek ritmusához igazodva 2-3 órát is igénybe vehet, legideálisabban életük első 6-8. napjában.

Stúdiómban elegáns, mégis otthonos légkör fogad benneteket, ahol újszülött babátok a legnagyobb biztonságban és nyugalomban pihenhet. A fotózás során minden apró részletre odafigyelek, hogy kiemeljük a kis csoda egyedi szépségét és sajátos személyiségét.

Engedjétek meg, hogy megörökítsem életetek egyik legszebb pillanatát és varázslatos portrékkal adjak életre szóló ajándékot nektek. Az újszülött fotózás a kezdetek csodáját örökíti meg, mely a szívetekben mindig ott marad.

Tartsatok velem ezen az egyedi utazáson, ahol a luxus nem csak a környezetben, hanem a gondosan megörökített emlékekben is megjelenik. Bízzátok rám a legkisebb csodátokat, és én igazán különleges, életre szóló emléket alkotok belőle.

_U6A6572-Edit_2z.JPG

Hogyan válhat a fotózásod nálam igazán különleges élménnyé?

  1. Tekintsd meg a csomagajánlataimat, és válaszd ki azt, amelyik a leginkább tükrözi a stílusodat és igényeidet.

  2. Küldj egy üzenetet a lenti űrlapon keresztül, ahol részletezheted az elképzeléseidet.

  3. Emailben elküldöm a hivatalos árajánlatot, a szerződést, valamint a díjbekérőt a 30% foglalóról.

  4. Amint az adminisztratív részletek rendeződtek, véglegesítem az időpontot.

  5. Eljössz hozzám egy fantasztikus hangulatú fotózásra, ahol a világ csak körülötted forog: kihozzuk és megörökítjük a valódi szépségedet, majd megújulva és önbizalommal telve térhetsz vissza a mindennapokba.

A fotóidat a kiválasztás után 3-4 héten belül megkaphatod digitális formában.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

6211 Kaskantyú, Hunyadi utca 67.

info@zsuzsannaschnurlein.com  |  Tel: +36 30 410 6299

bottom of page