top of page

ÚJSZÜLÖTT BABA
FOTÓZÁS

Újszülött baba fotózás nem csak egy szolgáltatás, hanem egy varázslatos élmény, ahol az élet csodája és a szépség ötvöződik. Mindezt azért, hogy a legkisebb családtagotok a lehető legnagyobb kényelemben és biztonságban érezze magát ebben az új és izgalmas világban. Fotózásunk türelmes, nyugodt és gondoskodó, így az a picitek ritmusához igazodva 2-3 órát is igénybe vehet, legideálisabban életük első 6-8. napjában.

Stúdiómban elegáns, mégis otthonos légkör fogad benneteket, ahol újszülött babátok a legnagyobb biztonságban és nyugalomban pihenhet. A fotózás során minden apró részletre odafigyelek, hogy kiemeljük a kis csoda egyedi szépségét és sajátos személyiségét.

Kecskemét újszülött baba fotózás kismama fotózás

Az újszülött fotózás a kezdetek csodáját örökíti meg, mely a szívetekben mindig ott marad.

Kecskemét újszülött baba fotózás kismama fotózás

Engedjétek meg, hogy megörökítsem életetek egyik legszebb pillanatát és varázslatos portrékkal adjak életre szóló ajándékot nektek. 

Tartsatok velem ezen az egyedi utazáson, ahol a luxus nem csak a környezetben, hanem a gondosan megörökített emlékekben is megjelenik. Bízzátok rám a legkisebb csodátokat, és én igazán különleges, örök emléket alkotok belőle.

Az árajánlatért és időpont foglalással kapcsolatos részletekért vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken. A fotózást követően néhány napon belül egy online galériában egy link segítségével tudod megnézni a nyers fotókat, és ezekből választhatod ki a retusálásra szánt kedvenceket. A retusált képek 3-4 héttel a fotók kiválasztását követően kerülnek átadásra.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

6211 Kaskantyú, Hunyadi utca 67.  I  info@zsuzsannaschnurlein.com  |  Tel: +36 30 410 6299

Köszönöm az érdeklődést!

bottom of page