top of page

GYERMEK ÉS CSALÁDI LIFESTYLE FOTÓZÁS
A TERMÉSZETBEN

Kapcsolatok, amik örökké tartanak... A fotózással pillanatokat varázsolok az időben, amik megragadják a családi érzéseket, az örömöt, a szeretetet és a játékosságot.

Hagyjuk, hogy az érzelmek vezéreljenek minket, és a boldogság ragyogjon a fotókon. Együtt alkossunk egy olyan légkört, amiben a szeretet és a kötődés valóban érzékelhetővé válik. Engedd, hogy a szabadság és a spontaneitás vezesse a fotózást, melynek eredménye a legautentikusabb pillanatok lesznek.

 Ezek a képek emlékké válnak, amelyek mindig felidézik a boldog pillanatokat és a közös kalandokat.

_V5A9925-Edit copy.JPG

Hozzunk létre emlékeket a közös kalandokkal, miközben a természet adta szépséget magunkba szívjuk. Legyen a fotózás egy varázslatos utazás, ami örökre megőrzi a családi pillanatokat és megerősíti a kapcsolatokat.

Hagyjuk, hogy a képek meséljenek, és hozzanak örömöt, amikor visszanézed őket.

Gyere, és oszd meg velem a családod történetét, amit örökre megörökítünk a fotókban. Az árajánlatért és időpont foglalással kapcsolatos részletekért vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken. A fotózást követően néhány napon belül egy online galériában egy link segítségével tudod megnézni a nyers fotókat, és ezekből választhatod ki a retusálásra szánt kedvenceket. A retusált képek 3-4 héttel a fotók kiválasztását követően kerülnek átadásra.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

6211 Kaskantyú, Hunyadi utca 67.  I  info@zsuzsannaschnurlein.com  |  Tel: +36 30 410 6299

Köszönöm az érdeklődést!

bottom of page