top of page

VÉLEMÉNYEK

A nemzetközi díjaim mellett talán az a legnagyobb öröm számomra, amikor egy-egy session után a fotókat átadva az ügyfeleim szemében láthatom a mérhetetlen boldogságot, elégedettséget és hálát,

ez nagyon tud motiválni.

Néhány visszajelzést olvashattok itt, nagy szeretettel emlékszem vissza ezekre a találkozásokra!

Andrea Börönte

Andrea Börönte "A legjobb Döntés volt,hogy Zsuzsit választottam a Kismama fotózáshoz,hiszen profizmusa és belefektetett energiája tökéletesen meglátszik a Végeredményen,Gyönyörű Fotókat "varázsoltál" ❣️Nem beszélve kedvességedről és humorodról a fotozás alatt,így aztán könnyű gyorsan oldott hangulatot teremteni hogy a Modell is végig azt érezze hogy ő a legszebb kismama❣️ Nem tudom elégszer megköszönni a Csodafotókat és a Fotózás is egy Élmény volt!"

Ágnes Kósa

Ágnes Kósa "Zsuzsi fantasztikus személyiség, jelenléte olyan atmoszférát jelent a fotózás közben, hogy egyszerűen minden természetessé és könnyeddé válik. Hálás vagyok Zsuzsinak, hogy a profizmusával és munkája minőségével az a Nő tekint rám vissza a fotókról, akinek a szemében igazán önmagam látom. A végeredményt jelentő portrékkal pedig önálló pályafutásomat magabiztossággal kezdhetem. Szívből ajánlom Mindenkinek!"

Adél Losonczi

Adél Losonczi "Nagyon szépen köszönjük a csodálatos képeket, mind gyönyörű lett! A fotózás is nagyon jó hangulatban zajlott, örök emlék marad!"

Imola Jancsovics-Leitert

Imola Jancsovics-Leitert "Szuper hangulat, gyönyörű ruhák, profizmus!"

Aczél Anasztázia

Anasztázia Aczél "Nehéz szavakba önteni,amit a Zsuzsival való munka során és után éreztem. Maga a légkör, a körülmények és a végeredmény is hihetetlen profizmust tükröz. Zsuzsi különleges egyéniség. Nem csak fotókat ad,hanem élményeket is és egyben értéket is közvetít. Szívből ajánlom!"

Tímea Dr. Torgyik

Tímea Dr. Torgyik "Stílusos, intelligens, profi és jó szeme van, a hangulat pedig olyan, mint egy baráti délutáni programon.....kötetlen, fesztelen! A kapott képek pedig életre szólóak. Imádom a szakmaiságát, ami vitathatatlan, és ez különbözteti meg másoktól, amit a szakmai díjai és elismerései is tovább fokoznak. Évről évre felkeressük Zsuzsit, hogy újabb élményeket rögzitsen. Szívből ajánlom mindenkinek!

Rea Lehoczki

Rea Lehoczki "Zsuzsi egy nagyon kedves, barátságos és PROFI fotós. Hihetetlenül jól éreztem magam nála, rengeteg önbizalmat adott. Egy fotózás során fontos hogy el tudja engedni magát az ember, főleg aki nincs hozzászokva hogy fotózzák. Zsuzsi mellett ez nem nehéz, hiszen nagyon nyitott és olyan mintha már ezer éve ismernéd. Emellett egy nagyon profi, precíz fotós, aki minden részletre odafigyel. A végeredmény pedig: Tökéletes képek!🙏🏻"

Mónika Ambrus

Mónika Ambrus "Zsuzsi csodát alkotott ismét. Hálás vagyok. Nézem az elkészült képeket és ámulok. Fantasztikus a részletek kidolgozottsága, a fények hatása, és az az egyedi látásmód, ami alapján azonnal felismerhető, hogy az Ő alkotásai. Művész, aki csodákra képes. Olyan különleges hatásuk van a fotóinak, amit egyszerűen nem tudok pontosan megfogalmazni, de látva a képeket érezhetőek. Köszönöm."

Marianna Harangozó

Marianna Harangozó "Zsuzsi hihetetlen profizmussal teszi a dolgát! Amellett, hogy szenzációs fotós, szuper csaj is! Nagyon jól éreztem magam nála! Imádom a képeit!❤"

Kriskó Réka

Kriskó Réka "Zsuzsi rendkívül precíz, alapos, segítőkész, rugalmas és emellett professzionális eszközökkel és szakmai tudással alkot. Jó élmény volt a fotózás. Köszönöm."

Szilvási-Jarjabka Rita

Szilvási-Jarjabka Rita "Köszönjük a csoda képeket, el vagyunk ájulva az összestől! Mind szívet melengető! Nagyon örülök, hogy idén többszöri alkalommal is ilyen profi fotós fotózott bennünket!"

Anikó Dömök

Anikó Dömők "Gyönyörűek a munkái, a fotózás szuper hangulatban telt, kedvessége gyorsan oldotta a kezdeti izgalmakat, egyáltalán nem éreztem feszélyezettséget...Szívből ajánlom mindenkinek! 😊"

Márta Kapus

Márta Kapus "Csodálatos képeket kapunk minden alkalommal, szuper hangulatú fotózások után. Évek óta visszajárunk családommal fotózkodni, sok kép falunkat díszíti. Utolsó fotóim kismama fotók, és teljesen lenyűgözőek lettek. Gyönyörű ruhák közül választhattam 😍 szívesen nézegetem majd az emlékeit ennek a csodás időszaknak. Köszönöm szépen!"

János Ábrahám "Profi és művészi szintű munka! Egyeztetéstől a végeredményig, rugalmas és kreatív! Cs

János Ábrahám "Profi és művészi szintű munka! Egyeztetéstől a végeredményig, rugalmas és kreatív! Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kocsi Petra

Kocsi Petra "Nagyon tetszenek a fotók, amiket rólam készített, nagyon jók lettek, csak ámulok és bámulok!"

Rózsemberszki Diána

Rózsemberszki Diána "Nagyon profi fotós, nagyon szeretem a fotóit. Csak ajánlani tudom! Igazi feltöltődés!"

Edit Pohankovics

Edit Pohankovics "Zsuzsi pozitív kisugárzása a fotózás során nagyszerűen inspirált, így azt hiszem a maximumot hozta ki belőlem. Szuper a stúdió és a technika, amivel dolgozik. Őt pedig profi munkával jellemezném. Én már harmadszor voltam nála fotózáson és legközelebb is biztosan őt választom majd!"

Mónika Ambrus

Mónika Ambrus "Zsuzsinál csodás hangulatban zajlik a fotózás (már az előkészülethez is nagyon sok segítséget és tanácsot ad), profi minden tekintetben. Az általa készített fotók pedig magukért beszélnek: egyediek, mesések. Tökéletesen és gyönyörűen örökíti meg a pillanatot. Szívből ajánlom."

Vigh Tibor

Vigh Tibor "Aranyos és ügyes fotós, nem tudok betelni a szuper képekkel, amiket csinált. Azt tudom mondani: szép munka! Persze hozott anyagból dolgozik! 😊 Nagyon nyitott és mindig keresi az újat, mindig profibb."

Szabó Lajos

Szabó Lajos "Brutál jó képeket csinál, iszonyat szépen dolgozik, köszönöm szépen!"

Csikai Anita

Csikai Anita "Nagyon jól éreztük magunkat Zsuzsinál, fantasztikus fotós, gyönyörű munkája van! A stúdió, az egész egyénisége nagyon művészi!"

Pusztai Virág

Pusztai Virág "Nagyon kedves, türelmes, segítőkész, empatikus. Profi munkát végez nagyon igényes környezetben! Élmény volt a fotózás! Minden korosztálynak bátran ajánlom!"

Dombovári Balázs

Dombovári Balázs "Szuperek a fotók!"

Konecsni-Molnár Dóri

Konecsni-Molnár Dóri "Gyönyörű, szuper képeket készít Zsuzsi, egyszerűen csodásak!"

Diána Polereczki "Gyors,pontos és precíz.Csak kiváló munkát ad ki a kezei közül,nagyon lelkiismerete

Diána Polereczki "Gyors,pontos és precíz.Csak kiváló munkát ad ki a kezei közül,nagyon lelkiismeretes."

Dr. Józsi Klára

Dr. Józsi Klára ,,Csodaszép fotókat készít Zsuzsi, nagyon szerettük a közvetlenségét és a humorát, mintha ezer éve ismernénk egymást.’’

Terike Krizsán

Terike Krizsán "Nem véletlen, hogy évek óta Zsuzsira esik a választásunk! Emberileg és a munkája is páratlan számunkra! ❤️"

Tóth Veronika

Tóth Veronika "Már többször jártunk Zsuzsinál, nagyon szeretjük a munkáját, nagyon szép fotókat készít, csak ajánlani tudom őt!"

Kóré Andrea

Kóré Andrea "Nagyon szeretjük Zsuzsi fotóit, nagyon szépek, imádjuk őket!"

bottom of page