top of page

VÉLEMÉNYEK

Nemzetközi díjaimat meghaladja az a boldogság, amit akkor érzek, amikor ügyfeleim szemében a hálát, az elégedettséget és az örömteli meglepetést látom, amikor átadom nekik a kész képeket. Ez az, ami igazán motivál és inspirál. Ahogyan számodra az elkészült képek, úgy számomra ezek a visszaemlékezések örökítik meg a találkozásainkat, amikor engedélyezed, hogy nem csak a fizikai szépségedet, de a belső világodat is megörökítsem. Olvasd el, hogyan emlékeznek vissza mások ezekre az élménydús pillanatokra!

Emese Bergerné dr Jakab

Emese Bergerné dr Jakab "Azt hiszem minden nő álma, hogy egyszer részt vegyen egy olyan fotózáson, ahol pár órára igazi modellnek érezheti magát! Zsuzsinál ez abszolút 110%osan teljesül. Lehengerlő a tudása a fotozasban, kedvesség és figyelmesség árad Belőle, ami szerintem abszolút fontos, ha nehezen tudsz megnyílni a kamerák előtt. Nem ismer lehetetlent! Köszönöm 🤍👼🏻"

Lippai Vanessza

Lippai Vanessza "Zsuzsi, elképesztő vagy! Nagyon ritkán találkozom ennyire lelkiismeretes, precíz és vendégorientált szolgáltatóval. Szívvel-lélekkel, mindent beleadva telt el a fotózásunk. A hangulat tökéletes volt. A ruhák, és a kézzel festett hátterek csodálatosak voltak. Nagyon örülök, hogy Zsuzsit megtaláltam, és Ő örökítette meg ezt az áldott időszakot. Vér profi volt, biztosan vissza térek hozzá! Csak ajánlani tudom! Ezúton is köszönöm neked Zsuzsi!"

Andrea Börönte

Andrea Börönte "A legjobb Döntés volt,hogy Zsuzsit választottam a Kismama fotózáshoz,hiszen profizmusa és belefektetett energiája tökéletesen meglátszik a Végeredményen,Gyönyörű Fotókat "varázsoltál" ❣️Nem beszélve kedvességedről és humorodról a fotozás alatt,így aztán könnyű gyorsan oldott hangulatot teremteni hogy a Modell is végig azt érezze hogy ő a legszebb kismama❣️ Nem tudom elégszer megköszönni a Csodafotókat és a Fotózás is egy Élmény volt!"

Kovács Éva

Kovács Éva "Mi az akkor 10 napos babánkkal mentünk hozzá egy fotózásra. Zsuzsi nagyon kedves türelmes és segítőkész. Nem utolsó sorban pedig szuper fotós, rengeteg ötlettel és kellékekkel. A stúdió mindennel felszerelt, hogy a babáknak és a szülőknek a legkomfortosabb legyen ez a pár óra. Csodás képeket kaptunk. Biztosan visszatérünk még! 💖"

Jancsovics-Leitert Imola

Jancsovics-Leitert Imola "Szuper hangulat, gyönyörű ruhák, profizmus!"

Dénes Dorottya

Dénes Dorottya "Életem első fotózása volt Zsuzsinál, minden olyan embernek szívből ajánlom, aki nehezen oldódik fel ilyen helyzetekben, hiszen Zsuzsi megnyugtató személyiségétől és profizmusától ez azonnal feledésbe merül. Nála igazán nőnek érezheted magad, már a nyers fotókat látva döbbenetes mit ki tud hozni belőled! Hajrá csajok, mindenkinek szüksége van egy ilyen fotózásra! ❤️😊"

Ágnes Kósa

Ágnes Kósa "Zsuzsi fantasztikus személyiség, jelenléte olyan atmoszférát jelent a fotózás közben, hogy egyszerűen minden természetessé és könnyeddé válik. Hálás vagyok Zsuzsinak, hogy a profizmusával és munkája minőségével az a Nő tekint rám vissza a fotókról, akinek a szemében igazán önmagam látom. A végeredményt jelentő portrékkal pedig önálló pályafutásomat magabiztossággal kezdhetem. Szívből ajánlom Mindenkinek!"

Adél Losonczi

Adél Losonczi "Nagyon szépen köszönjük a csodálatos képeket, mind gyönyörű lett! A fotózás is nagyon jó hangulatban zajlott, örök emlék marad!"

Aczél Anasztázia

Anasztázia Aczél "Nehéz szavakba önteni,amit a Zsuzsival való munka során és után éreztem. Maga a légkör, a körülmények és a végeredmény is hihetetlen profizmust tükröz. Zsuzsi különleges egyéniség. Nem csak fotókat ad,hanem élményeket is és egyben értéket is közvetít. Szívből ajánlom!"

Tímea Dr. Torgyik

Tímea Dr. Torgyik "Stílusos, intelligens, profi és jó szeme van, a hangulat pedig olyan, mint egy baráti délutáni programon.....kötetlen, fesztelen! A kapott képek pedig életre szólóak. Imádom a szakmaiságát, ami vitathatatlan, és ez különbözteti meg másoktól, amit a szakmai díjai és elismerései is tovább fokoznak. Évről évre felkeressük Zsuzsit, hogy újabb élményeket rögzitsen. Szívből ajánlom mindenkinek!

Rea Lehoczki

Rea Lehoczki "Zsuzsi egy nagyon kedves, barátságos és PROFI fotós. Hihetetlenül jól éreztem magam nála, rengeteg önbizalmat adott. Egy fotózás során fontos hogy el tudja engedni magát az ember, főleg aki nincs hozzászokva hogy fotózzák. Zsuzsi mellett ez nem nehéz, hiszen nagyon nyitott és olyan mintha már ezer éve ismernéd. Emellett egy nagyon profi, precíz fotós, aki minden részletre odafigyel. A végeredmény pedig: Tökéletes képek!🙏🏻"

Mónika Ambrus

Mónika Ambrus "Zsuzsi csodát alkotott ismét. Hálás vagyok. Nézem az elkészült képeket és ámulok. Fantasztikus a részletek kidolgozottsága, a fények hatása, és az az egyedi látásmód, ami alapján azonnal felismerhető, hogy az Ő alkotásai. Művész, aki csodákra képes. Olyan különleges hatásuk van a fotóinak, amit egyszerűen nem tudok pontosan megfogalmazni, de látva a képeket érezhetőek. Köszönöm."

Marianna Harangozó

Marianna Harangozó "Zsuzsi hihetetlen profizmussal teszi a dolgát! Amellett, hogy szenzációs fotós, szuper csaj is! Nagyon jól éreztem magam nála! Imádom a képeit!❤"

Kriskó Réka

Kriskó Réka "Zsuzsi rendkívül precíz, alapos, segítőkész, rugalmas és emellett professzionális eszközökkel és szakmai tudással alkot. Jó élmény volt a fotózás. Köszönöm."

Szilvási-Jarjabka Rita

Szilvási-Jarjabka Rita "Köszönjük a csoda képeket, el vagyunk ájulva az összestől! Mind szívet melengető! Nagyon örülök, hogy idén többszöri alkalommal is ilyen profi fotós fotózott bennünket!"

Anikó Dömők

Anikó Dömők "Gyönyörűek a munkái, a fotózás szuper hangulatban telt, kedvessége gyorsan oldotta a kezdeti izgalmakat, egyáltalán nem éreztem feszélyezettséget...Szívből ajánlom mindenkinek! 😊"

Márta Kapus

Márta Kapus "Csodálatos képeket kapunk minden alkalommal, szuper hangulatú fotózások után. Évek óta visszajárunk családommal fotózkodni, sok kép falunkat díszíti. Utolsó fotóim kismama fotók, és teljesen lenyűgözőek lettek. Gyönyörű ruhák közül választhattam 😍 szívesen nézegetem majd az emlékeit ennek a csodás időszaknak. Köszönöm szépen!"

János Ábrahám és Bea

János Ábrahám "Profi és művészi szintű munka! Egyeztetéstől a végeredményig, rugalmas és kreatív! Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kocsi Petra

Kocsi Petra "Nagyon tetszenek a fotók, amiket rólam készített, nagyon jók lettek, csak ámulok és bámulok!"

Rózsemberszki Diána

Rózsemberszki Diána "Nagyon profi fotós, nagyon szeretem a fotóit. Csak ajánlani tudom! Igazi feltöltődés!"

Edit Pohankovics

Edit Pohankovics "Zsuzsi pozitív kisugárzása a fotózás során nagyszerűen inspirált, így azt hiszem a maximumot hozta ki belőlem. Szuper a stúdió és a technika, amivel dolgozik. Őt pedig profi munkával jellemezném. Én már harmadszor voltam nála fotózáson és legközelebb is biztosan őt választom majd!"

Pusztai Virág

Pusztai Virág "Nagyon kedves, türelmes, segítőkész, empatikus. Profi munkát végez nagyon igényes környezetben! Élmény volt a fotózás! Minden korosztálynak bátran ajánlom!"

Dombovári Balázs

Dombovári Balázs "Szuperek a fotók!"

Dr. Józsi Klára

Dr. Józsi Klára ,,Csodaszép fotókat készít Zsuzsi, nagyon szerettük a közvetlenségét és a humorát, mintha ezer éve ismernénk egymást.’’

Terike Krizsán

Terike Krizsán "Nem véletlen, hogy évek óta Zsuzsira esik a választásunk! Emberileg és a munkája is páratlan számunkra! ❤️"

Tóth Veronika

Tóth Veronika "Már többször jártunk Zsuzsinál, nagyon szeretjük a munkáját, nagyon szép fotókat készít, csak ajánlani tudom őt!"

Hogyan lesz a fotózás különleges élmény?

  1. Nézd meg a csomagokat, és válaszd ki, melyik a legtesthezállóbb neked

  2. Írj egy üzenetet a lenti űrlapon keresztül

  3. Emailben elküldöm a hivatalos árajánlatot, a szerződést, valamint a díjbekérőt 30% foglalóról

  4. Ha az adminisztratív rész teljesült, véglegesítem az időpontot

  5. Eljössz hozzám egy fantasztikus hangulatú fotózásra, ahol csak körülötted forog a világ: kihozzuk és megörökítjük a valódi szépségedet, utána megújulva, önbizalommal feltöltekezve térhetsz vissza a mindennapokba!

 

A fotókat a kiválasztás után 3-4 héten belül kapod meg, digitális formában.

Itt tudsz elérni:

6211 Kaskantyú, Hunyadi utca 67.

info@zsuzsannaschnurlein.com  |  Tel: +36 30 410 6299

bottom of page