top of page

KISMAMAFOTÓZÁS

Ragyogj!

Egy új életet, egy csodát hozol létre – engedd, hogy ez a kismamafotóidon is érezhető legyen.

A hivatásom, hogy a kismamáknak egy életre szóló élményt adhassak és megerősíthessem őket sugárzó nőiességükben. Beauty csapatom támogatásával a legszebb "ÉN"-edet varázsoljuk elő. Nem csupán fotózlak, hanem segítek az ellazulásban, a pillanat megélésében, instruállak, hogyan pózolj, mosolyogj, hogyan mutasd meg a belőled áradó csodálatos szépséget. Segítek, hogy az „új" testedben is magabiztos lehess. Ha szeretnéd Te is Fine Art fotókkal ezt a különleges időszakot megörökíteni, vedd fel velem a kapcsolatot!

Hallottál már a Fine Art stílusról?

A Fine Art során a fotográfus víziója játszik központi szerepet. A végeredmény különleges, kicsit álom-, kicsit festményszerű alkotás, speciális megvilágítással, egyedi ruhákkal és kiegészítőkkel.

Fontos, hogy a fotómodell ellazuljon közben, és egy merev mosoly helyett valóban a lelkét mutathassam meg a képeken. Ezért mindent megteszek azért, hogy legyen időd „megérkezni”, szépítkezni, kiválasztani a Hozzád legjobban illő ruhadarabot. Számtalan, prémium minőségű ruhával és kiegészítővel várlak, és addig próbálgathatod őket, amíg megleled azt, amit valóban szeretnél megörökíteni. A letisztulttól az exkluzívig minden stílust megtalálsz!

_U6A1712-Edit__.JPG

Hogyan lesz a fotózás különleges élmény?

  1. Nézd meg a csomagokat, és válaszd ki, melyik a legtesthezállóbb neked

  2. Írj egy üzenetet a lenti űrlapon keresztül

  3. Emailben elküldöm a hivatalos árajánlatot, a szerződést, valamint a díjbekérőt 30% foglalóról

  4. Ha az adminisztratív rész teljesült, véglegesítem az időpontot

  5. Eljössz hozzám egy fantasztikus hangulatú fotózásra, ahol csak körülötted forog a világ: kihozzuk és megörökítjük a valódi szépségedet, utána megújulva, önbizalommal feltöltekezve térhetsz vissza a mindennapokba!

 

A fotókat a kiválasztás után 3-4 héten belül kapod meg, digitális formában

Itt tudsz elérni:

6211 Kaskantyú, Hunyadi utca 67.

info@zsuzsannaschnurlein.com  |  Tel: +36 30 410 6299

bottom of page