top of page

KISMAMA FOTÓZÁS

_V5A1192-Edit_.JPG

STÍLUS ÉS ELEGANCIA

Stúdiómban a stílus és az elegancia találkozik. Tapasztalt fotográfusként különleges atmoszférájú kismama fotókat készítek, emellett nálam megtalálod a letisztult, elegáns fashion kismama képi világot is, hogy egy nagyon változatos, egyedi és stílusos kismama fotósorozat készülhessen rólad.

Exkluzív ruhagardróbbal és más trendi kiegészítőkkel várlak, hogy minden kismama fotó egy igazi divatnyilatkozat legyen. Az egyedi tervezésű ruhák segítenek kiemelni természetes szépségedet és nőiességedet.

Lépj ki a szürke hétköznapokból 

és légy részese egy meghitt és exkluzív élménynek!

_V5A1004_(2)_pr.JPG

A kismamaság csodálatos érzése és lenyűgöző szépsége a 28-32. hét között teljesedik ki, így ezt az időszakot ajánlom a fotózásra. Ekkor a pocak már szépen kerekedik, de a mozgás még könnyed és kényelmes, így a legszebb pillanatokat tudjuk rögzíteni. Csapatunk különös figyelmet fordít a professzionális sminkre és hajkészítésre, hogy a fotózásra érkezve igazán magabiztosan és csodálatosan tündökölhess.

_V5A0619_(2).JPG

Ez a nap csak Rólad és az élményről szól - a gyönyörű emlékek létrehozását pedig teljes mértékben rám bízhatod!

Ragyogj!

Az árajánlatért és időpont foglalással kapcsolatos részletekért vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken. Fontos, hogy a kismama fotózás tervezett dátuma előtt legalább 1-2 hónappal foglalj időpontot. A fotózást követően néhány napon belül egy online galériában egy linken keresztül tudod megnézni a nyers fotókat, és ezekből választhatod ki a retusálásra szánt kedvenceket. A retusált képek 3-4 héttel a fotók kiválasztását követően kerülnek átadásra.

_V5A0415.JPG

Vedd fel velem a kapcsolatot!

6211 Kaskantyú, Hunyadi utca 67.  I  info@zsuzsannaschnurlein.com  |  Tel: +36 30 410 6299

Köszönöm az érdeklődést!

bottom of page