top of page

KISMAMA

A kismama fotózás nem csak egy egyszerű fotózás, hanem egy varázslatos utazás, amikor a boldogság és a várakozás minden pillanatában életre kel. A kismamaság csodálatos érzése és lenyűgöző szépsége a 28-32. hét között teljesedik ki, így ezt az időszakot ajánlom a fotózásra. Ekkor a pocak már szépen kerekedik, de a mozgás még könnyed és kényelmes, így a legjobb pillanatokat tudjuk rögzíteni.

Stúdiómban nem csak a fotózás helyszíne vár, hanem egy exkluzív kismama ruhakollekció, amely a rendelkezésedre áll. Az egyedi tervezésű ruhák segítenek kiemelni természetes szépségedet és nőiességedet, így a fotókon valóban te lehetsz a ragyogó középpont.

Csapatunk különös figyelmet fordít a sminkre és a hajkészítésre, hogy a fotózásra érkezve igazán magabiztosan és csodálatosan tündökölhess. Ez a nap csak rólad és az élményről szól - a gyönyörű emlékek létrehozását pedig teljes mértékben rám bízhatod.

Engedd, hogy megörökítsem a kismamaság csodáját, és varázslatos portrékon rögzítsük a várakozás izgalmát és boldogságát!

_V5A1152-Edit__ps.JPG

Hogyan válhat a fotózásod nálam igazán különleges élménnyé?

  1. Tekintsd meg a csomagajánlataimat, és válaszd ki azt, amelyik a leginkább tükrözi a stílusodat és igényeidet.

  2. Küldj egy üzenetet a lenti űrlapon keresztül, ahol részletezheted az elképzeléseidet.

  3. Emailben elküldöm a hivatalos árajánlatot, a szerződést, valamint a díjbekérőt a 30% foglalóról.

  4. Amint az adminisztratív részletek rendeződtek, véglegesítem az időpontot.

  5. Eljössz hozzám egy fantasztikus hangulatú fotózásra, ahol a világ csak körülötted forog: kihozzuk és megörökítjük a valódi szépségedet, majd megújulva és önbizalommal telve térhetsz vissza a mindennapokba.

A fotóidat a kiválasztás után 3-4 héten belül megkaphatod digitális formában.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

6211 Kaskantyú, Hunyadi utca 67.

info@zsuzsannaschnurlein.com  |  Tel: +36 30 410 6299

bottom of page