top of page

NŐI PORTRÉ
FOTÓZÁS 

A női portré fotózás nem csupán egy egyszerű esemény. Ez a pillanat, amikor a valódi szépséged és egyediséged előtérbe kerül, és mi megragadjuk a belső ragyogásodat, ami benned szunnyad. Ezen a különleges úton minden lépésben veled vagyok, hogy ez a fotózás az életed egyik legemlékezetesebb élményévé váljon.

Az előzetes konzultáció során mindenben támogatlak, segítek a ruhák kiválasztásában és a szépségápolási szolgáltatásokban is, ahol professzionális szakember kollégáim tökéletesítik megjelenésed. Ezt a napot csak élvezned kell és feltöltődnöd, mi minden másról gondoskodunk.

_V5A0844-Edit.JPG

Lépj ki a szürke hétköznapokból 

és légy részese egy meghitt és exkluzív élménynek!

_V5A4213-Edit.JPG

Engedd, hogy megörökítsem a benned rejlő csodát, és átalakítsuk azt egy valódi műalkotássá, melyre mindig büszke lehetsz. Bízd rám magad, élj át egy felejthetetlen élményt, és tudd meg, milyen örömöt és boldogságot nyújthat egy női portré fotózás. Az árajánlatért és időpont foglalással kapcsolatos részletekért vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken. A fotózást követően néhány napon belül egy online galériában egy link segítségével tudod megnézni a nyers fotókat, és ezekből választhatod ki a retusálásra szánt kedvenceket. A retusált képek 3-4 héttel a fotók kiválasztását követően kerülnek átadásra.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

6211 Kaskantyú, Hunyadi utca 67.  I  info@zsuzsannaschnurlein.com  |  Tel: +36 30 410 6299

Köszönöm az érdeklődést!

bottom of page