top of page

FELKÉSZÍTÉS KISMAMA FOTÓZÁSRA

_U6A1746-Edit_.JPG

Örülök,
hogy itt vagy!

Üdvözöllek!

Örülök, hogy a fotóim elnyerték tetszésed, nagy örömömre szolgál, hogy én örökíthetem meg ezt a csodás időszakot, amikor egy apró teremtmény cseperedik a pocakodban, köszönöm szépen a bizalmad!

A találkozásunk előtt engedd meg, hogy pár fontosabb információt átadjak Neked a fotózásról!

 

 

Felkészülés a kismama fotózásra!

 

Ez egy nagyon különleges alkalom, egy nő életében ez egy varázslatos időszak! Új érzések, új változások, nem csak egy kisbaba jön világra, hanem egy új család is születik! Az életben talán ez a legcsodálatosabb, egy kicsi gyermekre várni és egy egész életen át óvni, szeretni őt!

Szeretném, hogy ez az alkalom egy kellemes kikapcsolódás lenne Neked, a fotózás alatt érezd jól magad, a többi az én dolgom lesz! Bízz bennem kérlek!

Tudom, hogy ebben az időszakban sok a tennivaló, a fészeképítésé a főszerep, de szeretnélek kérni arra, hogy a fotózásra a megfelelő higiéniai teendőket magad után hagyva gyere el hozzám! Gyere hozzám kérlek szép frizurával, szép sminkkel, ápolt körmökkel! Javaslom Neked, hogy ne erős színt kérj most a manikűrösödtől, inkább a natúr színeket válaszd! Ne a körmöd színe domináljon a fotókon, hanem a gömbölyödő csodapocak!

Kellékek, avagy mit vegyél fel?

Számtalan prémium minőségű ruháim rendelkezésedre állnak díjmentesen, a ruhákat kismama fotózásra specializálódott magyar, német ill. lengyel női szabók készítik. Több szín és stílus közül válogathatsz kedvedre stúdiómban!

Ha saját ruhát szeretnél viselni fotózás alatt, kérlek egyeztessünk előtte! Ha van kedvenc ruhád, semmiképp se hagyd otthon!

Javaslom Neked, hogy testszínű (nude), esetleg fekete ill. fehér alsóneműket (pánt nélküli melltartót) hozz magaddal, ha van rá lehetőséged! Használj a színpalettát, nagyon nagy segítség tud lenni! 

 

Smink?

 

A sminked 20-30%-kal legyen erősebb, mint amilyet elképzelsz és kérlek profi sminkeshez menj el, mert a fotókon nagyon észrevehető lesz, ha a nagy kapkodásban itt-ott félrecsúszik a ceruza vagy rúzs… ilyen élethelyzetben ez igazából teljesen normális! Ne aggódj! És ne feledd, egy smink a fotókon mindig kevesebbnek látszik, mint valójában! Ajánlani tudok Neked egy nagyon ügyes sminkest, akivel együtt dolgozom, ezt az igényedet kérlek időben jelezd Nekem!

A frizurádra is fordíts kérlek időt, legyen olyan, amilyennek a legjobban szereted! Fotókon remelkül mutat a hullámos haj, de ezt a fotózás előtt át tudjuk beszélni.

Fizetés és fotóátadás

A foglaló elutalásával tudod az időpontodat véglegesíteni, a teljes összeget kérlek utalással a fotózásunk napjáig vagy készpénzzel a helyszínen add át nekem.

Egy session alkalmával átlagosan 300-400 db fotó készül, ezt 80-100 db fotóra redukálom Neked, így könnyebben tudsz válogatni közülük, csak azokat a fotókat tudod megnézni nyers formában, amik számomra technikailag és esztétikailag megfelelnek! A fotózás alatt készült nyers fotókat kiválogatás céljából át tudod nézni Pixieset képmegosztó link segítségével, amit át fogok neked küldeni, a fotók logóval ellátottak és nem letölthetőek. A általad kiválasztott nyers fotókat retusálva digitális formában  Pixieset képmegosztó felületről lesz lehetőséged eredeti, nagy illetve web méretben letölteni a fotók megjelölésétől számítva 3-4 héten belül  A retusált fotókon felül a nyers fotók is átadásra kerülnek digitális formában a választott csomagtól függően!

Folio box, triplex és album

 

A kiváló minőségű folio box remekül dekorálja az otthonotokat, a fotók pedig élményekkel és érzésekkel töltik fel, az idő múlásával néhány elmélyült percben jó érzés lesz a kezedbe venni a képeket és megnézegetni! Magas minőségű, kézműves fine art albumokat gondosan egyedileg szerkesztem meg, az album választható keményborítóval (szín és anyag) és belső lapjai vastag, merev prémium minőségű fotópapírral készülnek, így a fotók hosszú évek után is megőrzik színeiket, részletgazdagságukat. Könnyen lapozhatóak, 180 fokban nyílnak, így a panoráma képek is élvezhetőek.

Újratervezés

Bármi megtörténhet, megértem! Ha szükséges a fotózást egy másik időpontra áttenni, akkor vedd figyelembe, hogy a pocak ebben az időszakban rohamos tempóban növekszik és ezzel párhuzamosan kismamaként már a mozgás is nehézkesebb. Az időpontod egyszeri alkalommal módosítható! A foglalód nem átruházható vagy visszafizethető, ezért újra ki kell fizetned a foglalód árát az új időpont érdekében. Ha bármi kérdésed vagy aggodalmad merül fel, keress engem bizalommal!

Találkozásunkig jó egészséget kívánok Nektek!

 

 

Ne felejtsd el, hogy minden kérdés jó! Ha esetleg ebben az útmutatóban valamire nem kaptál választ, nyugodtan keress meg engem!

bottom of page