top of page

FELKÉSZÍTÉS KISMAMA FOTÓZÁSRA

Kedves Ügyfelem!

 

Nagyon örülök, hogy munkáim elnyerték a tetszésedet, és hálás vagyok a bizalmadért, hogy ezt a különleges időszakot velem szeretnéd megörökíteni. A várandósság lenyűgöző utazás, mely során új élet fejlődik benned, és egy új család születik meg. Készülj fel erre az egyedülálló élményre az alábbi ajánlások segítségével.

Készülj fel a fotózásra:

Fontos, hogy a kismama fotózás nem mindennapi esemény, hanem egy különleges alkalom, melyben te vagy a főszereplő. Ahhoz, hogy a fotókon igazán ragyoghass, nagy jelentősége van a gondosan ápolt külsőnek és a megfelelő ruhaválasztásnak. Kérlek, a fotózás napján érkezz hozzám szép frizurával és ápolt körmökkel. Ha lehetséges, válassz natúr színű manikűrt, hogy a figyelem ne a körmöd színén, hanem a bájos pocakod formáján legyen.
 

Ruhaválasztás:

Stúdiómban számos prémium minőségű ruha áll rendelkezésedre, melyeket a fotózás alkalmával díjmentesen igénybe vehetsz. Ha van valamilyen saját ruhád, amit szívesen viselnél a fotózáson, kérlek előre jelezd nekem. Minden esetben arra törekszünk, hogy a ruhaválasztásod tökéletesen illeszkedjen a fotózás hangulatához és a te egyéni stílusodhoz.

 

Smink és frizura:

A fotózás napján különös hangsúlyt fektetünk a természetes szépségre. Javasoljuk, hogy a sminked és frizurád legyen hibátlan és tökéletesen tükrözze személyiségedet. Profi sminkes és fodrász alkalmazása erősen ajánlott, mivel ők a legjobban tudják, hogyan emeljék ki a természetes adottságaidat és hogyan alkalmazzák a megfelelő technikákat a stúdió világításához. Figyelembe véve, hogy a smink a fotókon kevésbé látszik erősnek, mint a valóságban, a sminked legyen 20-30%-kal erősebb a megszokottnál.

 

Fizetés és fotóátadás:

Időpontodat a foglaló összegének elutalásával tudod véglegesíteni. A szolgáltatás teljes összegét kérlek, hogy a fotózás napjáig rendezd, akár utalással, akár készpénzben. A fotózás során készült nyers képeket digitális formában a választott csomagtól függően kapod meg. Miután elküldtem a leválogatott nyers képeket, és te kiválasztottad, melyik fotókat szeretnéd retusálva, onnantól számítva 3-4 hét a retusált fotók átadási ideje.

 

Folio Box, Triplex és Album:

Az általam kínált albumok nem csupán fotókönyvek, hanem valódi művészeti alkotások. Ezek a prémium minőségű, egyedileg tervezett és gondosan elkészített albumok kizárólag a legkiválóbb anyagokból készülnek, melyeket közvetlenül Németországból szerezzük be. Ez nem csak a német precizitás és a kifinomult művészeti érzék találkozása, hanem egy olyan befektetés is, amely évtizedekig megőrzi családod legszebb pillanatait. A fotók a legmagasabb minőségű papíron nyomtatva hosszú évek múltán is megőrzik színeiket és részletgazdagságukat, így az emlékek sosem halványulnak el. Ezek az albumok nem csak a szépségükről és értékükről tesznek tanúbizonyságot, hanem arról is, hogy a legfontosabb pillanatokat milyen gondosan és szeretettel őrizzük.

Újratervezés:

Megértem, hogy előfordulhatnak váratlan események. Ezt figyelembe véve, az időpontodat egyszeri alkalommal módosíthatjuk. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a foglaló összege nem átruházható és nem visszatéríthető.

Kérdések esetén:

Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzám. Ne feledkezz meg arról, hogy minden kérdés hasznos, és segít a fotózásunk gördülékeny lebonyolításában. Ha van olyan információ, amit nem találtál meg az útmutatóban, kérlek, nyugodtan keress meg. Az egyedi igényeket mindig szívesen látom, hiszen célom, hogy a fotózás minden szempontból a legjobb élményt nyújtsa számodra.

_V5A1409-Edit_.JPG

Örülök,
hogy itt vagy!

HAMAROSAN LÁTJUK EGYMÁST!

bottom of page