top of page

FELKÉSZÍTÉS
ÚJSZÜLÖTT BABA FOTÓZÁSRA

_U6A1061-Edit__.JPG

Örülök,
hogy itt vagy!

Kedves Ügyfelem!

 

Nagy örömömre szolgál, hogy munkáim megragadták a figyelmedet, és hálásan köszönöm a bizalmad, hogy én örökíthetem meg újszülött babádatok első csodálatos pillanatait. Az újszülött időszak gyorsan elillan, de a fotók örökké megőrzik ezeket a felejthetetlen perceket. Hadd segítsek felkészülni erre a varázslatos élményre az alábbi tanácsaimmal.

Éhség és tisztaság

Egy jóllakott baba boldog baba. Törekedj arra, hogy az etetés és a büfiztetés a stúdiómban történjen meg közvetlenül a fotózás előtt. A babák kimerülnek az evésben, a teli pocaktól elálmosodnak, ez a csodálatos fotók felé vezető út! Természetesen annyi szünetet tartunk a fotózás alatt, amennyire a kicsinek szüksége van. Készülj fel arra, hogy a baba pelenkája szükség szerint cserélhető lesz, nincs ok a stresszre!

Családi összhang

Homogén, letisztult, egyszerű szürke, fekete vagy nude színű felsőket javaslok a családi fotókhoz. Kerüld a nagy logóval és felirattal ellátott ruhadarabokat. Az anya és apa kezei valószínűleg szerepelni fognak a képeken, ezért gondoskodj arról, hogy a kezeitek tiszták és ápoltak legyenek.

Babafotózához szükséges kellékek és kiegészítők

A stúdiómban minden szükséges kelléket és kiegészítőt biztosítok a fotózáshoz. Az általam használt termékek a nemzetközi piacon a legmagasabb minőségi kategóriába tartoznak. A legfinomabb, természetes szálakból készült anyagok, mint a gyapjú, mohair és angóra garantálják, hogy a baba bőrének minden érintése kényelmes és puha legyen. A különböző színek, textúrák és stílusok segítségével minden egyes kép egyedi és különleges lesz, melyek a babád természetes szépségét emelik ki. A legapróbb részletekre is odafigyelek, hogy a képek tükrözzék ezt a csodálatos időszakot, melyet örömmel fogsz visszanézni az elkövetkező években.

Baba személyes kellékei

Az újszülött fotózás előkészítéséhez szükséged lesz pár dologra: cumi, előre lefejt tejcsi vagy tápszer, babavíz, cumisüveg, váltóruha, textil pelenka, pelenka, nedves popsi törlőkendő, takaró. Ha a baba bőre száraz, hozz magaddal baba testápolót a fotózás előtti használatra.

Smink és frizura

A fotózás napján az önmagadhoz hű, mégis kissé hangsúlyosabb smink ajánlott. Gondolj arra, hogy a fények és a fotózás technikái miatt a sminked 20-30%-kal erősebb lehet, mint a megszokott. Egy profi sminkes segítsége ebben az esetben nagyon hasznos lehet, hiszen ő tökéletesen tudja alkalmazni a technikákat, amelyek kiemelik természetes szépségedet. A frizurádra is érdemes odafigyelni. Válaszd azt a stílust, amiben a leginkább komfortosan érzed magad és ami leginkább tükrözi személyiségedet!

Folio Box, Triplex és Album

Az általam kínált albumok nem csupán fotókönyvek, hanem valódi művészeti alkotások. Ezek a prémium minőségű, egyedileg tervezett és gondosan elkészített albumok kizárólag a legkiválóbb anyagokból készülnek, melyeket közvetlenül Németországból szerezzük be. Ez nem csak a német precizitás és a kifinomult művészeti érzék találkozása, hanem egy olyan befektetés is, amely évtizedekig megőrzi családod legszebb pillanatait. A fotók a legmagasabb minőségű papíron nyomtatva hosszú évek múltán is megőrzik színeiket és részletgazdagságukat, így az emlékek sosem halványulnak el. Ezek az albumok nem csak a szépségükről és értékükről tesznek tanúbizonyságot, hanem arról is, hogy a legfontosabb pillanatokat milyen gondosan és szeretettel őrizzük.

Fizetés és fotóátadás

A foglaló elutalásával tudod az időpontodat véglegesíteni, a teljes összeget kérlek utalással a fotózásunk napjáig vagy készpénzzel a helyszínen add át nekem. A kiválasztott nyers fotókat retusálva digitális formában átadom neked, valamint a nyers fotók is átadásra kerülnek digitális formában!

Összegzés

Az újszülött fotózás előkészítése bár kihívásokkal jár, de ne aggódj, mindenben segítek! A fő cél az, hogy jól érezd magad a fotózás alatt, a többi az én feladatom lesz. Bármilyen kérdésed van, bátran fordulj hozzám! Alig várom, hogy megismerhessem és fotózhassam a babádat! Ne feledd, hogy minden kérdés jó! Ha esetleg ebben az útmutatóban valamire nem kaptál választ, nyugodtan keress meg engem!

HAMAROSAN LÁTJUK EGYMÁST!

bottom of page