KISMAMA FOTÓZÁS

SCHNÜRLEIN ZSUZSANNA FOTOGRÁFUSSAL 

1stplace+05+18.png
AFNS+2.Platz-5-2018.png
Badge4+Winner.png
Badge4+Winner.png
AFNS+2.Platz-5-2018.png
Member3.png
zsuzsanna_schnürlein_afns_winner.jpg
Schnürlein_1st_place.jpg

Örülök, hogy itt vagy!

Hamarosan találkozunk!

Üdvözöllek!

Örülök, hogy a fotóim elnyerték tetszésed, nagy örömömre szolgál, hogy én örökíthetem meg ezt a csodás időszakot, amikor egy apró teremtmény cseperedik a pocakodban, köszönöm szépen a bizalmad!

A találkozásunk előtt engedd meg, hogy pár fontosabb információt átadjak Neked a fotózásról!

 

 

Felkészülés a kismama fotózásra!

 

Ez egy nagyon különleges alkalom, egy nő életében ez egy varázslatos időszak! Új érzések, új változások, nem csak egy kisbaba jön világra, hanem egy új család is születik! Az életben talán ez a legcsodálatosabb, egy kicsi gyermekre várni és egy egész életen át óvni, szeretni őt!

Szeretném, hogy ez az alkalom egy kellemes kikapcsolódás lenne Neked, a fotózás alatt érezd jól magad, a többi az én dolgom lesz! Bízz bennem kérlek!

Tudom, hogy ebben az időszakban sok a tennivaló, a fészeképítésé a főszerep, de szeretnélek kérni arra, hogy a fotózásra a megfelelő higiéniai teendőket magad után hagyva gyere el hozzám! Gyere hozzám kérlek szép frizurával, szép sminkkel, ápolt körmökkel! Javaslom Neked, hogy ne erős színt kérj most a manikűrösödtől, inkább a natúr színeket válaszd! Ne a körmöd színe domináljon a fotókon, hanem a gömbölyödő csodapocak!

Kellékek, avagy mit vegyél fel?

Prémium minőségű csodaruháim rendelkezésedre állnak díjmentesen, a ruhákat kismama fotózásra specializálódott magyar, német ill. lengyel női szabók készítik. Több szín és stílus közül válogathatsz kedvedre stúdiómban!

Ha saját ruhát szeretnél viselni fotózás alatt, kérlek egyeztessünk előtte! Ha van kedvenc ruhád, semmiképp se hagyd otthon!

Javaslom Neked, hogy testszínű (nude), esetleg fekete ill. fehér alsóneműket (pánt nélküli melltartót) hozz magaddal, ha van rá lehetőséged!

 

Smink?

 

A sminked 20-30%-kal legyen erősebb, mint amilyet elképzelsz és kérlek profi sminkeshez menj el, mert a fotókon nagyon észrevehető lesz, ha a nagy kapkodásban itt-ott félrecsúszik a ceruza vagy rúzs… ilyen élethelyzetben ez igazából teljesen normális! Ne aggódj! És ne feledd, egy smink a fotókon mindig kevesebbnek látszik, mint valójában! Ajánlani tudok Neked egy nagyon ügyes sminkest, akivel együtt dolgozom, ezt az igényedet kérlek időben jelezd Nekem!

Fizetés és fotóátadás

A foglaló elutalásával tudod az időpontodat véglegesíteni, a teljes összeget kérlek utalással a fotózásunk napjáig vagy készpénzzel a helyszínen add át nekem.

Egy session alkalmával átlagosan 300-400 fotó készül, ezt 60-80 fotóra redukálom Neked, így könnyebben tudsz válogatni közülük, csak azokat a fotókat tudod megnézni nyers formában, amik számomra technikailag és esztétikailag megfelelnek! A fotózás alatt készült nyers fotókat kiválogatás céljából át tudod nézni egy Adobe Lightroom link segítségével, amit át fogok neked küldeni, a fotók logóval ellátottak és nem letölthetőek. A átalad kiválasztott nyers fotókat retusálva digitális formában  wetransfer-en adom át Nektek a fotók megjelölésétől számítva 3-4 hét után.  A nyers fotókat nem kapjátok meg később sem, de hidd el, hogy „a kevesebb, néha több” mondás nagyon igaz! Látogassatok el inkább sűrűbben profi fotóshoz, hogy minden időszakból csodálatos fotóitok legyenek, amik megőrzik mindazt, ami igazán számít! Lehet, hogy ma ezek csak fotók, de évek múlva nagy kincs lesz!  

Folio box és album

 

A kiváló minőségű folio box remekül dekorálja az otthonotokat, a fotók pedig élményekkel és érzésekkel töltik fel, az idő múlásával néhány elmélyült percben jó érzés lesz a kezedbe venni a képeket és megnézegetni! Magas minőségű, kézműves fine art albumokat gondosan egyedileg szerkesztem meg, az album választható keményborítóval (szín és anyag) és belső lapjai vastag, merev prémium minőségű fotópapírral készülnek, így a fotók hosszú évek után is megőrzik színeiket, részletgazdagságukat. Könnyen lapozhatóak, 180 fokban nyílnak, így a panoráma képek is élvezhetőek.

Újratervezés

Bármi megtörténhet, megértem! Ha szükséges a fotózást egy másik időpontra áttenni, akkor vedd figyelembe, hogy a pocak ebben az időszakban rohamos tempóban növekszik és ezzel párhuzamosan kismamaként már a mozgás is nehézkesebb. Az időpontod egyszeri alkalommal módosítható! A foglalód nem átruházható vagy visszafizethető, ezért újra ki kell fizetned a foglalód árát az új időpont érdekében. Ha bármi kérdésed vagy aggodalmad merül fel, keress engem bizalommal!

Találkozásunkig jó egészséget kívánok Nektek!

 

 

Ne felejtsd el, hogy minden kérdés jó! Ha esetleg ebben az útmutatóban valamire nem kaptál választ, nyugodtan keress meg engem!